ÜRÜN GELİŞTİRME YETKİLİLERİNE TOKYO'DA UYGULAMALI BİR SEMİNER DÜZENLENDİ

Fındık Tanıtım Grubu'nun (FTG) Japonya'daki tanıtım faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdiği seminerlerden bir yenisi Japonya'nın başkenti Tokyo'da gerçekleştirildi.  

Tokyo Big Sight fuar alanında 4-6 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenen "Dessert, Sweets & Drink 2012” fuarı ile eş zamanlı olarak özel seminer bölümünde yaklaşık 80 kişinin iştirak ettiği seminere, şekerleme firmalarının ürün geliştirme bölümü yetkilileri, Tokyo'daki otel ve restoran şefleri ve Japon gıda ithalatçısı firmaların temsilcileri iştirak etti. 

Söz konusu seminerde, Tokyo Imperial Otel Şefi Kanjiro Mochizuki tarafından fındığın lezzeti ve sağlığa faydalarına özellikle vurgu yapılarak, katılımcılara "Mousse de Chocolat Noisette au Citron” adlı fındıklı ve çikolatalı bir kek yapımının uygulamalı gösterimi yapıldı.  

45 dakikalık gösterim esnasında katılımcılara broşür, 20 gramlık ambalajlarda kavrulmuş fındık numuneleri ve ürün portföylerine göre kullanabilecekleri fındık formlarından numuneler takdim edildi. 

Resimler