duyuru ve haberler

FTG-THY Fındık İhalesi-Süre Uzatımı

Fındık Tanıtım Grubu tarafından 20 gr.lık ambalajlarda satın alınacak olan 4.400 kg kavrulmuş iç fındığa ilişkin olarak entegre tesisi bulunan firmalara yönelik ihaleye ilişkin teklif verme süresi 27/07/2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.
YAZININ DEVAMI

FINDIK TANITIM GRUBU ALTERNATİF PAZARLARIN PEŞİNDE

Dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarlarından biri olarak değerlendirilen ve 21-25 Şubat 2016 tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Gulfood 2016 Fuarı'na bir kez daha iştirak edildi.
YAZININ DEVAMI

ÇİN'DEKİ FINDIK TANITIMINA DEVAM EDİLİYOR

Türk fındığının bilinirliğini ve pazar payını daha da sağlamlaştırmak adına, 18-20 Kasım 2015 tarihleri arasında Pekin'de şekerleme, çikolata ve çerez sektörleri üzerine düzenlenen “Sweets & Snacks China 2015” fuarına iştirak edildi.
YAZININ DEVAMI

FINDIK TANITIM GRUBU DÜNYANIN EN BÜYÜK GIDA FUARINDAYDI

Fındık Tanıtım Grubu (FTG), dünyanın en büyük gıda fuarı olarak bilinen ve Almanya'nın Köln kentinde bu sene 33.sü gerçekleştirilen ANUGA Fuarı'nda her zaman olduğu gibi yerini aldı.
YAZININ DEVAMI

FINDIK TANITIM GRUBU TEKRAR GÜNEY KORE'DE

Global gıda pazarındaki payı her geçen yıl daha da artmakta olan Asya-Pasifik bölgesinin merkezinde yer alan Güney Kore'deki Fındık Tanıtım Grubu faaliyetleri devam ediyor.
YAZININ DEVAMI

FINDIK TANITIM GRUBU'NUN EXPO MİLANO ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

İtalya'nın Milano kentinde, 01 Mayıs - 31 Ekim 2015 tarihleri arasında 145 ülkenin katılımıyla düzenlenen Expo Milano fuarında FTG'nin etkinlikleri devam ediyor.
YAZININ DEVAMI

FINDIK TANITIM GRUBU EXPO MILANO'DA

Ülke tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Fındık Tanıtım Grubu (FTG), 15-30 Haziran 2015 tarihleri arasında Expo Milano'da.
YAZININ DEVAMI

TÜRK FINDIĞI ORTADOĞU'YU HEDEFLİYOR

Fındık Tanıtım Grubu (FTG), dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarlarından biri olarak değerlendirilen ve 08-12 Şubat 2015 tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Gulfood 2015 Fuarı'na 4. kez iştirak etti.
YAZININ DEVAMI

FINDIK TANITIMI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Almanya'nın Köln şehrinde bu sene 01-04 Şubat 2015 tarihleri arasında 45.si düzenlenen ve şekerleme sektörü açısından dünyanın en önemli etkinliklerinden biri olan ISM 2015 fuarına 11. kez iştirak edildi.
YAZININ DEVAMI

fındıklı tarifler

Çikolatalı Un Helvası

Şurup malzemelerini saplı bir kaba koyun.Orta kısık arası bir ateşte1 bardak su ile karıştırarak tüm malzemeleri kaynatmadan eritin. Ilımaya bırakın.
YAZININ DEVAMI

Ganduya Soslu Bavarez

Jelatini bir çay bardağı ılık suda eritin. Pişirme kabı içinde yumurta sarılarını şeker ile birlikte çırpın. Sütü ve kremanın üçte birini katıp karıştırın.
YAZININ DEVAMI

Havis

Şekeri 3 su bardağı ile 2-5 dakika kaynatın. Limonla kestirip soğumaya bırakın. Havuçları ayıklayıp yıkadıktan sonra rendeleyin. Geniş yüzeyli bir tavaya koyun.
YAZININ DEVAMI

Laz Böreği

Su, pirinç unu, nişasta ve 5 kaşık şekeri tencereye koyun. Orta ateşte karıştırarak kaynatın. Koyu bir kıvam tutturun. Ocağın altını kapatın.
YAZININ DEVAMI

reklam ve tanıtım filmleri

ihracatçı firmalar

ARA